Počet zobrazení stránky

čtvrtek 16. února 2012

Vítejte

Vítejte na našem zahradnickém blogu. Posaďte se, udělejte si  pohodlí v rámci možností. Před monitorem počítače to nemůže být tak skvělé, jako pod korunou velkého stromu, ale co naplat - ať chceme nebo ne, cesta za informacemi často začíná i končí u obrazovky počítače. Smyslem tohto blogu je ukazovat na zajímavosti ze světa rostlin, představovat různé postupy a nápady použitelné při vylepšování naších zahrad. Nepředstírám, také vám chci ukázat co víme, jak to děláme a nakonec i to, jaký to má smysl. Drobných cílů a předsevzetí máme víc než dost. Ale silná slova zatím vytahovat z rukávu moc netoužím. Jenom chci dodat, že tento prostor má být i místem pro vás, můžete se ptát, bavit, diskutovat, plánovat i snít.


Přeji vám hezké posezení, užitečné čtení, ale hlavně  příjemnější a veselejší život s rostlinami.
Pavel Chlouba

12 komentářů:

  1. Novému blogu přeju hodně návštěvníků, co budou mít čas zastavit se, zamyslet se i porozprávět.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen to dokazování, že nejsem robot, mi kazí náladu. Nemůžu ty pokrouceniny rozluštit, ale přísahám, že jsem člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pokrouceniny mě mrzí, zatím ale nevím, jestli je v mé moci toto opatření zablokovat. Za případnou radu budu vděčný. Pro tento blog jsem původně zvažoval jiný systém, tam bych ale musel jednotlivé příspěvky před publikováním schvalovat. Tak tímto prosím všechny, ať utrpení s dokazovaním lidskosti a přepisováním pokroucenin vydrží. Za odměnu se budu snažit alespoň o zajímavý obsah tohoto blogu. Za pochopení předem děkuji.

      Vymazat
    2. Dá se to vypnout někde v nastavení, ale zrovna jsem to diskutovala se synem programátorem. Tvrdí, že je to účinná ochrana před nežádoucí reklamou např.Je to na vašem rozhodnutí.
      Před časem to ještě šlo číst celkem dobře, ale teď tu ochranu nějak zesílili. Mám s tím co dělat.

      Vymazat
  3. Vlaďko, já bych to rád klidně vypnul, protože když to má znepříjemňovat život uživatelům, nemám z toho radost. Ale zatím jsem tu možnost nikde v nastavení nenašel, kdyby od Vás přišel typ, kde se to kouzelné tlačítko skrývá, byl bych Vám moc vděčný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Děkuji za nový blog, budu si chodit pro inspiraci.

      Vymazat
    3. Pavle, v novém rozhraní jsem to nenašla, ale zkuste tohle:
      Jděte na stránku Hlavní panel služby blogger. Po straně nahoře je takové černé ozubené kolečko, na něj klikněte a přepněte si na staré rozhraní Bloggeru. Tam klikněte na kartu Nastavení a na ní na odkaz Komentáře. Dole na této stránce je volba možností Zobrazovat ověření pomocí slova. Stačí zadat ne a je pokoj.
      Musím říct, že mi to skutečně znechucuje psaní komentářů. Někdy musím klikat i třikrát, než se mi to podaří zadat správně. Bohužel většina blogů, kam ráda chodím, má tuhle překážku nastavenou.

      Vymazat
  4. No, vypadá to, že mám další oblíbenou "stanici" :o)
    Tak ať se daří!
    (s těma pokrouceninama asi taky budu bojovat :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Pavle, tenhle blog je dobrý nápad a pokrouceniny na prověřování "lidskosti" beru jako výzvu. Být tebou, se jich nezbavuji nebo se ti to zde bude hemžit nežádoucí reklamou, i když tyhle stránky admini do jisté míry hlídají. Chodím k tobě moc ráda, ale spíš jen jako přihlížející obdivovatelka. Sama nemám s pěstováním čehokoliv žádné zkušenosti, proto nemůžu mít v tomto ohledu ani vlastní názory.
    Zdravím tě a přeji novému blogu hodně návštěvníků.

    OdpovědětVymazat
  6. júúú, hurááá, ahaho, tu je! našla so ho! ;-)
    som tvoj blog dosť dlho hľadala, až terazky sa mi ho podarilo objaviť vďaka brabi (jejda, furt si nemôžem zvyknúť písať mená s malým písmenom, pripadá mi to neúctivé, no ale, keď si to brabi tak želá, tak ja sa posnažím ;-) )
    no nie je tu až tak fajne ako pod stromom ;-) ale je tu útulne a múdro.

    OdpovědětVymazat
  7. a nie sú tu už ani žiadne pokrúteniny, to je dobre.
    btw, Pavel, to hore vpravo od paprade je boľševník? 8 - )

    OdpovědětVymazat