Počet zobrazení stránky

pátek 30. listopadu 2012

Soutěž o kalendář na rok 2013 (3)

Sledujte také náš druhý zahradnický blog www.zahradniknacestach.blogspot.com

Další soutěžní kolo o nástěnný kalendář na příští rok se na tomto blogu objeví již tento víkend - 1. či 2. 12. A slibuji - víkendová otázka bude snadná!

Tak tu opět máme další kolo soutěže, kde lze vyhrát nástěnný kalendář na rok 2013 - Zahrady a parky Evropy. Mimochodem , z jedné evropské zahrady pocházejí i soutěžní snímky tohoto kola. Jenom si ale pro jistotu zopakujme pravidla této soutěže.
Cílem soutěže je uhodnout, co se nachází na soutěžním obrázku. Zvítězí ten, kdo jako první správně pozná, co je na obrázku. A naše soutěž má ještě jedno doplňkové pravidlo, věřím, že vás neurazí. Pokud někdo z vás už jednu cenu získá, prosím aby v příštích kolech ponechal možnost zvítězit zase někomu jinému. A nyní už k soutěžnímu úkolu.
Aby se vám hádalo alespoň trochu lépe, mám tu pro vás malou nápovědu:


Jedná se o velmi zajímavý strom, který pochází z Číny. Dorůstá podle podmínek až do velikosti kolem 15 m, je to cenná dřevina s vysokou sběratelskou hodnotou. Květy tohoto stromu jsou malé, ale jsou "vyzdobeny" velkým bílým listenem, který může být až 20 cm dlouhý.
Pokud víte jak se jmenuje, nebo to chcete alespoń zkusit uhodnout, prosím napište mi to do komentáře. První úspěšný soutěžící se už nyní může těšit na pěkný kalendář.

3 komentáře:

  1. Davidia involucrata

    OdpovědětVymazat
  2. Davidia involucrata
    rohoskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, je to správná odpověď. Prosím o zaslání nějaké poštové adresy, aby bylo kam poslat výhru. A moc gratuluji. Tu adresu prosím zaslat na:
      pavelchlouba@gmail.com
      Děkuji.

      Vymazat