Počet zobrazení stránky

neděle 10. března 2013

Inspirace pro rodinnou zahradu - pozvání do Borovan

Sledujte také náš druhý zahradnický blog www.zahradniknacestach.blogspot.com

Před nedávnem jsem Vás na tomto místě zval na zahradnické povídání do Žiliny, ale také jsem v jeho závěru sliboval, že vás brzo pozvu na jiné povídání v Jižních Čechách. No a protože to začíná být aktuální, dovolte prosím, abych vás pozval tentokrát do Borovan, malého městečka poblíž Českých Budějovic. V duchu blížícího se jara jsem si pro hosty večerního setkání připravil povídání na téma "Inspirace pro rodinnou zahradu". Toto povídání se uskuteční 13. března v Podzámčí  - nad mateřským centrem (vedle Nazaretu) - v 19 hodin.
Schválně se vyhýbám termínu přednáška, či seminář. "Povídat" sice mám hlavně sám, ale vůbec by mi nevadilo, pokud bychom si povídali spolu o věcech, které vás zajímají. Můj program bude rozdělený na tři samostatné části - z nichž každá bude mít trochu jiný charakter.

Ta první se bude jmenovat "Realita nebo fikce?" a podíváme se zde některé překrásné obrázky zahrad a květin a zamyslíme se nad tím, kde a jak vznikly.

V druhé části vás provedu několika soukromými zahradami v zahraničí, které představí opravdové inspirace využitelné i při plánování a tvorbě zahrad v naších podmínkách.

Poslední část večerního povídání bude věnována několika zahradám z naší tvořivé dílny - které vznikly v prostředí Jižních Čech. Věřím, že i tato část vám přinese několik zajímavých inspirací, které budete moct využít při plánování a tvorbě vlastní rodinné zahrady.

Na závěr ještě musím doplnit jednu velmi důležitou informaci. Celá tato akce má osvětový charakter a vstup na ní je zdarma.  Těším se na společné setkání s vámi.


3 komentáře:

  1. Dobrý den Pavle. Dívám se, že zrovna dnes bude u vás to popovídání. Držím palce, ať je to příjemné, přijde hodně zájemců, není žádný zádrhel. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, pozvání do Borovan. Asi ne 13. března, to už nestihneme, ale někdy jindy přijedeme moc rádi. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím brabi i Bohdana a děkuji za zprávy. Klidně přijeďte, jste oba zváni - a ani nemusíte čekat na nějaké veřejné pozvání. Ale počkejte si, než se to alespoň trochu zazelená. Budu se těšit.

    OdpovědětVymazat