Počet zobrazení stránky

neděle 18. srpna 2013

Soutěž o kalendář 2014 - část 1.UKONČENO

Opět po krátké přestávce zdravím zahradnické fandy. Jak jsem slíbil, nabízím vám první možnost vyhrát kalendář na rok 2014. Pravidla jsou jednoduchá, stačí uhodnout, co vidíte na obrázku. Respektive napsat, co se na obrázku opravdu nachází. Kdo uhodne jako první, vyhraje kalendář. Protože úkol není až tak snadný, výherce si bude moct vybrat, jestli si nechá poslat kalendář nástěnný či radši stolní.
Tak teď už se soustřeďte a pátrejte po tom, co je vyfoceno na tomto obrázku.
Těším se na vaše tipy a bujnou fantazii. P.CH
Tady je k nahlédnutí zdrojová fotografie - jedná se opravdu o dýni. Soutěž je ale již ukončena, protože v komentáři č. 5 padl správný tip.

9 komentářů:

  1. Dala som rozlet mojej fantázii a tipla som si, že je to drevokazná huba.

    OdpovědětVymazat
  2. Mohla by to být kůra stromu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brabi, moc vás zdravím po dlouhé době. Kůra stromu by to mohla být, ale tentokrát není. Ale fotka pochází z rostliny, kterou určitě znáte.

      Vymazat
  3. Nemohla by to být nějaká dýně?

    OdpovědětVymazat
  4. Bravo, je to přesné. Je to dýně. Celý obrázek brzo zveřejním. Tak poprosím Aneris, ať mi meilem prosím pošle nějakou adresu, na kterou chce poslat kalendář na rok 2014. A také Aneris prosím, vyberte si, který kalendář si přejete. Ještě jednou gratuluji k výhře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, děkuji! Mail jsem právě odeslala. Abych řekla pravdu, myslela jsem, že ta fotka je nějak upravená, odbarvená... Takhle zbarvenou dýni jsem ještě nikdy neviděla, je to zvláštní "albínka" :-)

      Vymazat
  5. Tak jsem teď teprve dorazila, a přiznávám, že to bych nepoznala. Gratuluji č. 5 ( žije)!!

    OdpovědětVymazat
  6. Soutěž mi kvůli dlouhé absenci unikla, ale dýni bych asi netipovala, Pavle.

    OdpovědětVymazat