Počet zobrazení stránky

úterý 23. října 2018

Kalendáře na rok 2019

Všem svým příznivcům a zahradnickým nadšencům, kteří ode mne v tuto chvíli čekají něco líbivého či poučného se nyní omlouvám za komerční příspěvek. Nemyslete si ale, že je to velký prohřešek, trochu komerce mi umožňuje fungovat tak, abych mohl dělat ty příspěvky, na které se jinak těšíte.

S radostí oznamuji, že už jsou opět na světě naše autorské kalendáře na příští rok. Je to stolní kalendář Zahrada a svět rostlin a nástěný kalendář romantické Hortenzie. Kdo nás už trošku zná, tak ví, že i v kalendářích se pouštíme trochu netradiční a málo vyšlapanou cestou. Když jsme začali s tematickými kalendáři a na fotkách nebyli sličné slečny či silná auta, vzbuzovali jsme údiv nebo soucit. Dnes je všechno jinak a na neobvyklé náměty se už mnoho lidí těší. Téma na rok 2019 má silný akcent - kalendář na rok 2019 je totiž věnovaný romantickým hortenziím.
Formát kalendáře je v zavřeném stavu A4, po otevření se změní na A3. V dolní části je 5 cm vysoký bílý pruh pro potisk, firemní reklamu nebo rukou psané milostné sdělení. Kalendárium je české i slovenské - včetně jmen a státních svátků.
Stolní kalendář se jmenuje Zahrada a svět rostlin má rozměry cca 16 x 23 cm,
stojí na pevném stojánku, který se dá opět použít pro sdělení důležitých informací. Kalendárium je opět české i slovenské, obrázky i texty pod nimi jsou autorské - a napsané s citem, láskou a odpovědně.
Cena kalendářů je stejná - v České republice stojí 135 korun, na Slovensku 6 eur. Tato cena je konečná, včetně DPH a nákladů spojených s balením, manipulací a poštovními poplatky. V případě firemního zájmu o větší množství kusu umím nabídnout výhodnější podmínky - klidně se mě zeptejte, rád každému odpovím. Než se případně rozhodnete, tady je pár náhledů od každého druhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat