Počet zobrazení stránky

pondělí 26. října 2015

Zahradnické kalendáře na rok 2016

Posíláte novoroční přání? Nalepte ho na (tento) kalendář - bude vidět celý rok.

Rok 2015 se pomalu blíží ke svému konci, naopak ten další je už za rohem. Proto si dovoluji nabídnout všem příznivcům zahradničení dva kalendáře na rok 2016. Základem obou kalendářů jsou výhradně fotografie z mé vlastní fotografické dílny, v případě stolního kalendáře jsou fotky doprovázeny vlastními texty.  Oba kalendáře vycházejí v relativně malém nákladu, zato však nejsou zglobalizovaným výrobkem, nevisí v žádném hypermarketu a nenabízí je žádná reklamní agentura. Ocení je každý milovník zahradnického sportu. Jsou vděčným dárkem pro jednotlivce i pracovní kolektivy. Máte-li zájem, podívejte se prosím na několik ukázek.
Toto je titulní stránka stolního kalendáře Zahrada 2016. Jeho rozměry jsou 23x14 cm.

Vnitřní listy vypadají takto:
Kalendář otevírá citát od Andyho Weila, další listy obsahují už vlastní text.
Kalendář obsahuje české i slovenské kalendárium - potěší tedy i rodiny, které mají své kořeny v zemích českých i slovenských.
Kalendář Zahrada 2016 představuje nejenom krásu okrasných rostlin, ale i celých kompozic, detailů i užitkových rostlin. Díky svým rozměrům se vejde do aktovky i dámské kabelky, takže se hodí jako dárek při návštěvě úřadů, lékařů i kamarádů. Stojí na kartonovém stojánku, na který je možnost nalepit firemní reklamu, nebo vlastní rukou napsat přání na celý rok.
Toto je titulní stránka nástěnného kalendáře. Jak říká nadpis, všude v něm jsou jenom stromy. Když je kalendář zavřený, má formát A4. Je to šikovné kvůli zasílání poštou.
Když se kalendář otevře, rázem se změní na formát A3. To je zase šikovné kvůli tomu, že je dobře vidět i z větší vzdálenosti a prostě se na zdi neztratí. Kalendárium je opět české i slovenské. 5 dolních obrázků se opakuje na všech stránkách kalendáře. Na dolní straně kalendáře je tvrdý karton, na který možno opět umístit přání, nebo firemní logo.

Cena kalendářů je stejná. Při jednotlivém odběru stolní i nástěnný kalendář stojí 120 korun. Pro firmy, ale i jednotlivce, kteří chtějí více kusů, se vyplatí odebrat  minimálně 10 kusů od druhu - cena při tomto odběru je 77 Kč + DPH, tedy 93 korun a nějaké haléře k tomu. Úplně nejvýhodnější je odběr 100 a více kusů celkem - takže je možné kombinovat oba druhy. Ze základní ceny 77 korun poskytuji slevu 20%, tedy cena za kus je 61,6 Kč + DPH.

Pokud máte někoho, koho chcete obdarovat vkusným kalendářem se zahradnickou tematikou, prosím napište mi. Děkuji. Pavel

Žádné komentáře:

Okomentovat