Počet zobrazení stránky

pondělí 9. září 2019

Kalendáře na rok 2020

Všem svým kolegům, kamarádům i nadšeným zahradníkům s radostí oznamuji, že  naše oba tradiční kalendáře na příští rok jsou na světě. I letos pokračuji v udržování jednotného grafického stylu, tudíž nové kalendáře vykazují jasnou příbuznost jak mezi sebou, tak se svými staršími příbuznými.
Nástěnný kalendář je věnovaný zejména plodům, hlízám a semínkům a jmenuje se příznačně Dary Země 2020. Kalendárium je české i slovenské. Kalendář ma charakter sešitu, v uzavřené podobě má formát A4, když se otevře a visí na zdi, je z něj formát A3 (šikovné na posílání, efektní na koukání). Kalendárium je české i slovenské. Zde je ukázka vnitřní části:



Cena kalendáře je v České republice 135 korun, na Slovensku 6 eur. Tato cena je konečná, neúčtujeme žádné další náklady spojené s balením a zasíláním. Stejná cena je i u kalendáře stolního. Ten se už  tradičně  jmenuje Zahrada a svět rostlin, tentokrát s přívlastkem 2020.  Při větších odběrech - pro firmy a spolky nabízím velmi výraznou slevu.
Kalendář je týdenní, opět obsahuje české i slovenské kalendárium (to už se také vytratilo, že?) Rozměry kalendáře jsou 14 x23cm, stojí na klasickém kartonovém stojánku. Stolní kalendář má pro mě zvláštní kouzlo. Co týden, to příběh nějaké rostliny, zahrady, nebo jejího obyvatele. Je to jako malá knížečka, do které píšu, co cítím. Netlačí mě žádný sponzor, redakční zájem nebo svéhlavý inzerent. Stolní kalendář je jako soukromý diář myšlenek, názorů i vlastních pocitů. Vzniká vždy poměrně dlouho, v duchu mého sloganu S láskou, citem a odpovědně. A na okraj ještě malá poznámka. Všiml jsem si, že se stává módou, že autoři podobných kalendářů se rádi nechají vyfotit na titulní stránku, aby bylo jasné, kdo že je jejich stvořitelem. Tak to bych vám přátelé nemohl nikdy udělat. Na titulní stránku vybírám vždy obrázek, kterému věřím, že by do vašich kanceláří, pracoven a možná i ložnic a kuchyní mohl vnést trochu poklidu a krásy. Tady na ukázku pár vnitřních listů.
Pokud máte zájem o 1,11, či 111 kalendářů, pište prosím směle na mejlík pavelchlouba@gmail.com
Děkuji  a přeji všem - příjemnější a veselejší život s rostlinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat