Počet zobrazení stránky

čtvrtek 7. října 2021

Zahradnické kalendáře na rok 2022

S potěšením si vám dovoluji oznámit, že kalendáře na příští rok máme téměř hotové. Podobně jako po minulé roky, i letos máme v nabídce 2 druhy - jeden je nástěnný a druhý je stolní. Stolní kalendář se už tradičně jmenuje Zahrada a rostliny, nástěnný kalendář bývá vždy tematický a je tomu tak i tentokrát. Na příští rok jsem zvolil myslím velmi romantické téma - Branky do zahrady.

Kalendář má české i slovenské kalendárium. Má charakter sešitu - v zavřeném stavu má formát A4, když se otevře a pověsí se na zeď, tak se změní na A3

Zde je na ukázku několik vnitřních stránek:



Cena kalendáře je v České republice 135 Kč včetně DPH a je konečná. Cena pro Slovensko je 6 eur a je rovněž konečná za podmínky, že kalendář je odesílaný Slovenskou poštou ze Slovenska. Obvykle je na Slovensko zasíláme hromadně, když se sesbírá větší počet objednávek. V případě vyžádaného rychlého odeslání z Česka na Slovensko účtujeme reálnou cenu za odeslání zásilky ( je to docela hodně). Stolní kalendář Zahrada a rostliny prodáváme za stejnou cenu a zasíláme za stejných podmínek. Takto vypadá jeho titulní stránka:

I tento kalendář obsahuje české i slovenské kalendárium. Je týdenní a stojí na klasickém kartonovém stojánku, rozměry jednotlivých listů jsou 14x23 cm. V celém kalendáři jsou jenom 2 stránky věnované reklamě, z čehož jedna stránka tvoří upoutávku na můj rozhlasový zahradnický magazín. Všechny další listy jsou výhradně bez reklamy a nejsou ničím rušené. Autorské fotografie doprovází kratičké autorské  texty. Nic z kalendáře není zakoupeno v agenturách, fotky jsem opět vybíral velmi odpovědně, stejně odpovědně jsem psal i texty k jednotlivým obrázkům.  Zde je na ukázku několik vnitřních stránek.


Jestli budete mít o některý z kalendářů zájem, prosím pište mi na pavelchlouba@gmail.com
Není to z mé strany obchodní trik, jejich volná zásoba není až tak bohatá jako po minulé roky. Je to zejména kvůli tomu, že mnozí si už svůj kalendář zarezervovali s velkým předstihem. Jsem vám všem velmi vděčný za váš zájem, objednávky i za důvěru.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat