Počet zobrazení stránky

pátek 22. ledna 2021

Trička šťastného zahradníka

Když pracuji na zahradě, obvykle si vystačím s jedním tričkem či flanelovou košilí pro všechny příležitosti. No jo, jenže to jsem já a já nejsem ani trochu reprezentativní vzorkem v této věci. Když jsem s autobusovým zájezdem navštěvoval krásné anglické zahrady, velmi často jsme zajížděli do zahradních center či malých suvenýrových zahradnických obchůdků. Tam jsem pochopil, že mít jedno tričko a staré džíny je pro práci na zahradě trochu málo. Naše děvčata – tedy dámy, které se zájezdu účastnili spolu se mnou – se dostávala v těchto obchodech do takového krásného vzdychacího stavu, že to až bylo dojemné. 


 

V anglických zahradnických obchodech je důvodů pro vzdychání docela dost, to je pravda. Jedním z důvodů radostného výrazu děvčat z autobusu bylo obdivování zahradnických svršků. „Škoda, že ty nápisy mají jenom v angličtině“, řekla jedna naše zahradnická kamarádka. Také pragmaticky dodala, že tomu rozumí, ale škoda je to stejně.

Od té chvíle jsem věděl, že musím vymyslet něco, co bude alespoň trochu laskavější, než „WELCOM IN MY GARDEN“.  Dovolte prosím, abych vám tedy představil první limitovanou edici TRIČEK ŠŤASTNÉHO ZAHRADNÍKA. Vznikly ve spolupráci s kamarádkou a ilustrátorkou Markétou Vydrovou, za co ji na dálku posílám velké objetí. Od této chvíle jsou tato trička k dispozici dámám, dívkám i maminám, v jejichž hrudi bije zahradnické srdíčko. A také chlapům, kteří na zahradu samozřejmě také patří.

Ve stručnosti – prozatím máme k dispozici 4 motivy, s těmito texty:


TYP A – Tam, kde květiny kvetou, tam se svět usmívá

TYP B - Nechtěj bydlet na hradě, štěstí najdeš v zahradě

TYP C – Je to radost je to sen, zahradničím, tedy jsem

TYP D – Chlapi na zahradu patří

Myslím, že jsem si docela naběhl, protože mít 4 motivy také znamená mít i různé barvy, ale i velikosti. Navíc rozhodnout, kolik triček nechat udělat v jednotlivých motivech, barvách a velikostech je pro zahradníka docela záběr.

Nakonec to dopadlo takto – máme trička dvou typů – jedno je dámské a druhé univerzální. Dámská trička máme v barvách šedý melír, purpurová a světlá zelená.


Univerzální trička jsou v barvách šedého melíru, fialové a tmavě zelené barvy. Je to třeba i proto, aby partnerské dvojice mohli hezky ladit mezi sebou – třeba v odstínech purpurové a fialové, nebo světle a tmavě zelené.


 

Obrázky jsou buď světlé na tmavém podkladu, nebo tmavé na světlém. U dámského purpurového trička jsme zkusili jak světlý, tak tmavý obrázek a vypadá to dobře.

Dostupné velikosti - dámský typ :  S    M    L    XL   2XL

univerzální typ :   M    L    XL   2XL   3XL

Cena – bude jednotná u všech variací – a to 340 korun včetně DPH, nebo 14 eur. Pokud byste měli zájem pořídit si některé z triček – kromě motivu, velikosti a barvy, mi prosím ještě napište, jestli trváte jenom na vybrané barvě, nebo v případě vyprodání akceptujete i nějakou náhradní, pokud ano, tak kterou. Poštovné a balné je v Čechách 40 korun. Při zasílání na Slovensko je to složitější. Pokud by se situace s cestováním změnila k lepšímu, zasílali bychom ze Slovenska Slovenskou poštou. V případě nutnosti zaslat Českou poštou je to trochu dražší záležitost – zaslání obálky s 2 tričky vychází na 5,5 eur. V případě že máte možnost objednat více kusů společně, využijte ji, dá se na tom něco ušetřit. 

Velmi důležité - v případě zájmu prosím objednávejte prioritně přes tuto meilovou adresu: 

pavelchlouba@gmail.com

Ještě ani nebyla všechna trička hotová a už se mi o nich zdál první sen. Anglický zahradník je obdivoval kdesi na trhu a pak suše poznamenal – jaká škoda, že je nemají také v angličtině.


 

6 komentářů:

  1. Pavle,
    je to bohovské! Výborný nápad a pekná realizácia. Určite si objednám, i keď moja obľúbená modrá (zatiaľ? ;-)) chýba.
    L

    OdpovědětVymazat
  2. Lusikka, teším sa, že sa Vám tričká páčia. Výber farieb bol veľký boj. Modrá farba chýba nielen Vám, ak raz dojde aj na druhú sadu, asi modrú zaradíme. Pre tentokrát poprosím o prižmúrenie očka a výber z iných možností. Ďakujem ešte raz a srdečne zdravím. Pavel

    OdpovědětVymazat
  3. Boží napad jako vždy. Objednávám pro sebe i spolucestující do autobusu.

    OdpovědětVymazat
  4. Trička jsou nádherná, kvalitní bavlna, po několika vyprání stále pěkná barva. Objednala jsem někdy v únoru, pan Chlouba ihned poslal, vše proběhlo velmi rychle. Jenom jsem zapomela poděkovat, tak nyní... moc děkuji, triko je úžasné. Alena Krivankova

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to je nápad! A já furt přemýšlím, co bych měl dát manželce k narozeninám. Tak dostane tričko na zahradu. Sice pro ni mám už pracovní tričko s dlouhým rukávem, ale tohle nestojí svět. :) Hlavně zahradničím, tedy jsem... To je fakt motiv jako Brno! :) Skvělý nápad a určitě objednávám. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chcete li obdarovat vtipným dárkem, co takhle tričko s vtipným potiskem? To je kombinace stylu a humoru. Zde najdete taková to trička. Naše trička jsou plná originálních nápadů a vtipných sloganů, které rozhodně vyvolají úsměv na tváři každého, kdo uvidí. Vyberte ten pravý potisk, který bude ladit s obdarovaného osobností, a udělejte mu radost. Tričko s vtipem je skvělým dárkem pro každou příležitost - svatby, nebo jen tak pro radost. Navštivte nás a objevte naši širokou nabídku vtipných triček, která osvěží každý šatník a přinese do něj trochu lehkosti a humoru .





    OdpovědětVymazat