Počet zobrazení stránky

neděle 14. září 2014

Zahradnické kalendáře na rok 2015 jsou už na světě

Všem příznivcům zahradničení i našich zahradnických kalendářů je věnovaný tento oznam. Na rok 2015 jsme opět připravili dva zahradnické kalendáře. Jejich náhledy může vidět níže. Kalendáře jsou volně k prodeji, ale nejsou v distribuční síti - objednat se dají pouze u nás. V případě zájmu mě prosím oslovte e-mailem,  (pavelchlouba@gmail.com ) sdělím Vám podrobnosti.

Nástěnný kalendář na rok 2015 se jmenuje Stylové zahrady - představuje různé styly zahrad - například zahradu japonskou, vesnickou, užitkovou atd ....
Titulní stránka kalendáře vypadá takto:


Po otevření má kalendář rozměr A3 a v dolní části je navíc umístěný 5 cm široký proužek určený pro případnou reklamu. Když se kalendář "zavře" - jeho formát se změní na rozměr A4, což je velmi šikovné pro posílání. Pro lepší pochopení lze kalendář přirovnat k sešitu A4. Po otevření se jeho plocha 2x zvětší.
A nyní ukázka jedné vnitřní stránky:
Letos po druhýkrát vydáváme také stolní kalendář, který se jmenuje Zahrada 2015. Věnuje se různým zahradnickým námětům - převažují zde tzv. venkovní motivy květin, stromů, keřů a celkovývch pohledů na zahradu a drobné živočichy. Prostor ale dostaly i vybrané pokojové rostliny. Tady je náhled na titulní stránku kalendáře.
A ještě malá ochutnávka vnitřních stránek.
Oba kalendáře mají jak české, tak slovenské kalendárium.
Pokud hledáte milý a přitom nezglobalizovaný dárek pro své známé, kamarády či kamarádky, tyto kalendáře by toto poslání  možná  mohly splnit. Děkuji Vám za vaši pozornost a přeji všem zahradnickým nadšencům příjemné dny pro kutání, vysazování a vylepšování ve vaší zahradě.

2 komentáře:

  1. Pavle, jsou nádherné .... tak jako každý rok ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendář je krásný. :-) Slibuje opět zajímavé pohledy do zahrad.

    OdpovědětVymazat