Počet zobrazení stránky

sobota 19. září 2020

Nové kalendáře jdou do světa

Opět jako minulý rok, ale o pár dnů později hlásím, že oba druhy kalendářů jsou na světě a těší se za vámi. Nástěnný i stolní kalendář má zcela stejný dizajn jako po minulé roky. Moc mě těší, že někteří naši zákazníci si všechny kalendáře z minulých let odkládají, čímž se z nich stávají sbírkové předměty.

Nástěnný kalendář je věnovaný krásným a fascinujícím květům a jmenuje se Kouzelné květy 2021. Kalendárium je české i slovenské. Kalendář ma charakter sešitu, v uzavřené podobě má formát A4, když se otevře a visí na zdi, je z něj formát A3 (šikovné na posílání, efektní na koukání). Kalendárium je české i slovenské. Zde je ukázka vnitřní části


Cena kalendáře je v České republice 135 korun, na Slovensku 6 eur. Tato cena je konečná, neúčtujeme žádné další náklady spojené s balením a zasíláním. Stejná cena je i u kalendáře stolního. Ten se už  tradičně  jmenuje Zahrada a svět rostlin, tentokrát s přívlastkem 2021.  Při větších odběrech - pro firmy a spolky nabízím velmi výraznou slevu. Na slovenské adresy obvykle zasíláme kalendáře ze Slovenska, neboť náklady na poštovné jsou ze zahraničí velmi vysoké. Vzhledem ke složité situaci a velmi omezeným možnostem cestování na Slovensko tímto prosím zákazníky ze Slovenska o trpělivost, zasílání se určitě nějak vyřeší, až se tak stane, dám vědět.

Kalendář je týdenní, opět obsahuje české i slovenské kalendárium (to už se docela vytratilo, že?) Rozměry kalendáře jsou 14 x23cm, stojí na klasickém kartonovém stojánku. Stolní kalendář má pro mě zvláštní kouzlo. Co týden, to příběh nějaké rostliny, zahrady, nebo jejího obyvatele. Je to jako malá knížečka, do které píšu, co cítím. Netlačí mě žádný sponzor, redakční zájem nebo svéhlavý inzerent. Psaní textíků je autorská a docela náročná práce. Žádné šup sem, šup tam natož snad control C a control V - to zásadně nedělám . I v dnešní době mi záleží na tom, abyste si jednou týdně mohli pročíst pár smysluplných řádků o zahradničení, jak to máte mnozí ode mne rádi. Na začátku kalendáře je jednostránková reklama, na konci upoutávka na můj rozhlasový pořad Zelené světy. Na ostatních listech vás žádná reklama rušit nebude - ani jediný týden v roce.

Na ukázku pár vnitřních listů:


Jestli budete mít o některý z kalendářů zájem, nebo snad o oba, můžete mi psát na pavelchlouba@gmail.com. Budu Vám vděčný za vaše objednávky bez ohledu, jestli budou velkorysé či skromné. Děkuji předem  a přeji všem - příjemnější a veselejší život s rostlinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat